Més esport

ATLETISME

ESTATAL PROMESA

Guerrero revalida el títol

L'atleta banyolina domina amb autoritat la final dels 800 metres

Del Río millora la marca del 2010 i és segona en pentatló

La banyolina Esther Guerrero va dominar amb autoritat la final dels 800 metres del campionat d'Espanya promesa en pista coberta, que es va celebrar a Sevilla el cap de setmana passat. La setmana anterior, l'atleta del FC Barcelona ja havia vençut amb autoritat en la final del campionat de Catalunya. La marca de Sevilla (2:10.95) va superar la feta a Sabadell (2.11.82), però encara té marge per batre la seva millor marca sota cobert feta en l'estatal absolut de la campanya passada (2:08.02). La migfondista del Pla de l'Estany va superar diumenge a Sevilla en gairebé dos segons l'atleta del Piélago Gloria Moreno, que va entrar la segona a meta.

L'altra atleta gironina que va enfilar-se al podi en l'estatal de Sevilla va ser Tamara del Río (AA Catalunya). L'any passat va obtenir el títol, i aquest any va acabar segona però amb una marca molt millor que la del 2010. Aquest any, l'atleta de Mont-ras ha acumulat 3.669 punts (l'any passat va ser primera amb 3.335). Les seves marques d'aquesta edició van ser destacables. En els 60 tanques va aturar el cronòmetre amb 9.04; en l'alçada va saltar 1m60; el pes el va llançar a 10m79 i en el concurs de llargada va fer 5m77, la millor marca de tots els contendents. En els 800 metres va quedar tancada i no va poder passar del quart lloc amb un temps de 2:29.43. la vencedora va ser Caridad Jerez (Puerto Alicante), amb 3.799 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)