Més esport

PREMIS LAUREUS

Nadal i Vonn, els millors

La selecció espanyola de futbol és considerada l'equip del 2010

Rossi va protagonitzar el millor retorn, després de lesionar-se

El tennista mallorquí Rafa Nadal i l'esquiadora nord-americana Lindsey Vonn van ser guardonats ahir amb el premi Laureus als millors esportistes del 2010, en una cerimònia celebrada a Abu Dhabi. El premi al millor equip va ser per a la selecció espanyola de futbol, que va guanyar el mundial de Sud-àfrica amb la important contribució dels jugadors catalans Xavi Hernández, Víctor Valdés, Sergio Busquets, Gerard Piqué, Joan Capdevila, Carles Puyol i Cesc Fàbregas, a més de futbolistes formats a Catalunya com ara Andrés Iniesta i Pedro Rodríguez.

Per a Nadal, aquest ha estat el seu segon premi Laureus, ja que el 2006 va guanyar el de millor promesa. Les victòries en els Gran Slam del Roland Garros, a Wimbledon i als Estats Units han estat fonamentals per ser considerat el millor esportista del 2010. Vonn, en canvi, s'estrenava en el palmarès. L'americana va guanyar l'any passat el títol de la copa del món per tercera vegada, amb onze victòries parcials incloses, i també va aconseguir l'or en el descens i el bronze en el supergegant dels Jocs Olímpics de Vancouver.

Valentino Rossi també va ser un dels protagonistes de l'entrega de premis, després de guanyar el de la millor reaparició de l'any. L'italià es va lesionar greument a principi de temporada, però poc més d'un mes després va tornar a córrer molt abans del previst. Altres guardonats van ser el surfista Kelly Slater (millor esportista extrem), el golfista Martin Kaymer (millor revelació), l'esquiadora i biatleta Verena Bentele (millor esportista amb una discapacitat), i l'exfutbolista Zinedine Zidane (millor trajectòria professional).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)