Més esport

ESQUÍ ALPÍ

CAMPIONAT DEL MÓN

Terra brilla en la prova combinada

Va ser setzè, tot i que creu que hauria pogut millorar el temps que va fer en el descens

La prova combinada està donant els millors resultats per als esquiadors catalans en el mundial de Garmisch. Si Andrea Jardí aconseguia divendres el 17è lloc en la cursa femenina, qui ahir va acabar entre els vint primers classificats va ser Ferran Terra, que en la cursa masculina va millorar una posició el resultat de l'esquiadora del Vendrell. En la primera mànega, la del descens, l'esquiador d'Escadarcs va fer un temps de 2:03.70, tot i que després de la cursa va assegurar que hauria pogut millorar aquest registre un segon i mig. L'eslàlom, que no és la seva especialitat, el va acabar en 57.31 i la suma dels dos temps el va situar en la setzena posició final. «Un 16è en un mundial està molt bé. Noto que vaig millorant, tot i que he fet algun error en el descens i m'he enfadat una mica. En l'eslàlom m'he animat i m'ha anat molt bé.» Terra completarà la seva participació en el mundial en el gegant de divendres.

L'or, el quart de la seva carrera en un campionat del món, va ser per al noruec Aksel Lund Svindal, que va estar acompanyat al podi pels italians Christof Innerhofer i Peter Fill.

CLASSIFICACIÓ

Combinada masculina
1r A.Lund Svindal (Noruega)
2:54.51
2n Christof Innerhofer (Itàlia)
2:55.52
3r Peter Fill (Itàlia)
2:56.41
4t Benjamin Raich (Àustria)
2:56.68
5è Ondrej Bank (R. Txeca)
2:56.90
6è Paolo Pangrazzi (Itàlia)
2:57.35
7è Lars Elton Myhre (Noruega)
2:57.50
8è Natko Zrncic-Dim (Croàcia)
2:57.71
9è Andreas Romar (Finlàndia)
2:58.05
16è Ferran Terra (Catalunya)
3:01.01
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)