Atletisme

Del Rio i Guerrero, amb aspiracions

Sis atletes gironins participen aquest cap de setmana en el campionat d'Espanya de pista coberta que es fa al Lluís Puig de València

Del mig centenar d'atletes catalans que participaran en el campionat estatal d'atletisme en pista coberta, sis són gironins i viatgen a València, on es disputarà la competició demà i demà passat, amb diverses possibilitats d'èxit. De tots ells destaca l'atleta del Banyoles Esther Guerrero (FC Barcelona), la campiona de Catalunya dels 800 metres que es presenta a la competició havent acreditat la setena millor marca (2:10.95) de les inscrites.

L'atleta de Mont-ras Tamara del Rio (AA Catalunya) competirà en el pentatló i arriba a la competició amb la sisena millor marca de totes les inscrites (3.669 punts), havent estat subcampiona en el campionat català disputat a Sabadell.

La vidrerenca Bàrbara Ramon, amb un paper molt destacat el cap de setmana passat en l'estatal de cros per club de Punta Umbría, participarà en els 3.000 metres. Arriba a la cita amb la novena millor marca de totes les inscrites (9:47.87).

Adel Mechaal (AA Palamós) està inscrit en els 1.500 metres i arriba a València amb la vuitena millor marca de tots els contendents (3:49.91). La seva companya de club Èlia Vallès participarà en els 400 metres. Acredita la vuitena millor marca dels inscrits (56.82).

També tindrà lloc en l'estatal la gironina del FC Barcelona Paula Llistosella, amb la tretzena marca dels inscrits (7.81).

Eva Arias (València Terra i Mar), atleta amb llicència de la federació catalana, resident a Lloret de Mar els últims anys, ara a la residència Blume de Madrid, competirà en la cursa dels 1.500 metres. Hi arriba amb la tercera millor f marca de totes les atletes inscrites (4:33.06) feta aquesta temporada i sembla que amb força possibilitats per lluitar per un lloc al podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)