Més esport

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ DE CARRETERA

Roca i Noguera, els nous campions

Els dos triatletes igualadins van dominar el campionat català de Castellfollit de la Roca

Els triatletes Roger Roca (CERRR) i Anna Noguera (Igualada) es va convertir diumenge passat en els campions de Catalunya absoluts de duatló de carretera. Roca va avantatjar d'1:02 el segon, el seu company de club Sergi Rodríguez. La tercera posició va ser per a José Luis Cano, del CN Mataró.

L'igualadí vencedor va marcar distàncies als primers cinc quilòmetres a peu, quan ja es va distanciar en 24 segons de Mario Mazana, del Reus Ploms. En el tram en bicicleta, el més ràpid va ser Rafael Parés, del Reus Ploms, que va completar els 20 quilòmetres en bicicleta 43 segons més ràpid que Roca. L'igualadí va poder afluixar el ritme en el darrer tram de cinc quilòmetres a peu.

En noies, la júnior Anna Noguera va ser la més ràpida també en la categoria absoluta femenina. Al final va avantatjar en 20 segons Montserrat Cinca, del Reus Ploms, més ràpida que ella al tram de bicicleta i als darrers dos quilòmetres a peu. El local Genís Grau (Castellfollit) va ser el júnior més ràpid, vuitè en la classificació general absoluta.