Atletisme

ATLETISME

Natàlia no serà al mundial de cros

La federació li va proposar participar en l'europeu de pista coberta, però va desestimar l'oferiment

Tot i que encara no s'ha fet pública, la tarragonina Natàlia Rodríguez (Nàstic) ja sap que no estarà en la convocatòria per al mundial de cros de Punta Umbría (Huelva). Li van comunicar després del setè lloc, sisè entre les corredores espanyoles, que va ocupar en el campionat estatal d'Haro, diumenge passat. A la migfondista catalana, en canvi, la federació espanyola li va proposar participar en els 1.500 m de l'europeu de pista coberta de París, però ho va desestimar perquè aquest hivern s'havia centrat exclusivament a preparar el camp a través. Així, i si no hi ha sorpreses, la representació català en el mundial de cros anirà a càrrec d'Ayad Lamdassem, Carles Castillejo, Gema Barrachina i Jacqueline Martín.

Quiñónez, OK per a París.

L'atleta del FC Barcelona Jackson Quiñónez (60 m tanques) va fer ahir al matí les últimes proves per saber si estava recuperat de la lesió al genoll esquerre que li havia impedit competir en l'estatal de València. El test va ser positiu i el blaugrana va rebre l'alta per poder participar en l'europeu en pista coberta de París, que comença divendres. «S'ha exercitat al 90-95% i no ha notat dolor. La clau serà si és capaç de competir sense por», va explicar Ascen Ibáñez, la seva entrenadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)