Més esport

ATLETISME

Ingrid Pino, rècord del català juvenil

L'atleta de Benissanet va establir una nova millor marca en la prova dels 1.500 metres amb un registre de 4:42.73

L'atleta de Benissanet Ingrid Pino (Barça) va batre el cap de setmana passat a Sabadell el rècord del campionat de Catalunya juvenil de pista coberta en la prova dels 1.500 metres amb un registre de 4:42.73, que supera els 4:42.93 que havia registrat Ester Guerrero. L'or i la marca confirmen la progressió de Pino, que ja atresora diversos títols catalans i estatals, però que mai no havia obtingut un rècord de campionat d'aquest nivell. Pino, que és l'actual campiona d'Espanya de la seva categoria en els 1.000metres tant en pista coberta com a l'aire lliure, intentarà repetir la primera posició els dies 12 i 13 en el campionat d'Espanya que es disputarà a Saragossa.

També va aconseguir la medalla d'or en aquest mateix campionat la llançadora asconenca Georgina Vila (Agrupació Atlètica Catalunya) en el concurs de llançament de pes amb una marca de 8,76 metres.

Marc José, plata.

Paral·lelament, es va disputar el campionat de Catalunya júnior de pista coberta, en el qual el velocista tarragoní Marc José (CA Tarragona) va ser el testimoni més directe del nou rècord del campionat que va establir l'atleta del Barça Arnau Erta en els 60metres tanques. Erta va fer 8.01 i José va ocupar la segona posició amb 8.10. Tots dos competiran aquest cap de setmana un altre cop a Sabadell en el campionat d'Espanya. En el campionat de Catalunya júnior també va obtenir medalla el saltador ampostí Eric Oliver, tercer en el salt de perxa amb 51,43 metres. Sílvia Gutiérrez (CA Tarragona), d'altra banda, va obtenir la medalla de bronze en el salt d'alçada amb 1,49 metres.