Tennis

TENNIS

INDIAN WELLS

Pugna pel segon lloc en el rànquing de l'ATP

Djokovic podria avançar Federer segons els resultats a Califòrnia

Rafa Nadal-Pere Riba, possible enfrontament en la segona volta

El primer Masters 1000 de la temporada, el torneig d'Indian Wells, considerat per a molts el cinquè Gran Slam de l'ATP, comença avui amb la pugna pel número dos del rànquing, entre Roger Federer i Novak Djokovic, com un dels grans al·licients. El tennista serbi, invicte aquest curs amb la consecució dels títols de Dubai i l'obert d'Austràlia, podria escalar fins al número dos si és capaç de sumar 211 punts més que el jugador suís. Aquesta combinatòria es produirà si Djokovic guanya el torneig o arriba a la final, i Federer perd abans de l'últim partit, o si el balcànic accedeix a les semifinals i l'helvètic cedeix abans dels quarts.

Aliè a aquesta pugna i consolidat al capdavant del rànquing, Rafa Nadal ja coneix el full de ruta per avançar en el torneig del desert californià. El de Manacor accedeix directament a la segona volta, en què es podia trobar amb el barceloní Pere Riba, si aquest és capaç de debutar amb èxit contra un jugador provinent de la fase prèvia. També figura en aquesta part del quadre Marcel Granollers, que s'enfrontarà amb l'argentí Juan Mónaco si derrota un altre rival de la prèvia.

Els dos millors jugadors catalans, Albert Montañés (23è) i Tommy Robredo (25è), figuren com a caps de sèrie i, per tant, han avançat directament a la segona volta en espera de contrincant. Si es compleix la lògica, es podrien enfrontar amb el finès Jarkko Nieminen i l'alemany Mischa Zverev, respectivament.

Totes les grans raquetes del circuit seran a Indian Wells. També va confirmar la seva participació el xabià David Ferrer, que es va perdre els vuitens de final de la copa Davis per un problema en un nervi del braç dret. També figuren en el quadre Robin Soderling, guanyador a Brisbane, Rotterdam i Marsella, i Milos Raonic, vencedor a San José i finalista a Memphis, dos dels jugadors que han demostrat més bona forma en aquest inici de curs.

Pous i Llagostera superen la prèvia

Laura Pous-Tió i Núria Llagostera van superar el tràngol de la fase prèvia i es van guanyar el dret de competir en el quadre gran del torneig d'Indian Wells. La granollerina s'enfrontarà ara amb l'alemanya Kerber i si continua endavant se les heurà amb Stosur, mentre que la mallorquina jugarà contra la romanesa Halep i si venç ja l'espera en la segona eliminatòria la murciana María José Martínez. En aquesta part del quadre també hi figura la cap de sèrie número u, la danesa Caroline Wozniacki.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)