Ciclisme

CICLISME

TIRRENA-ADRIÀTICA

Haedo guanya en l'esprint

Juan José Haedo (Saxo Bank) va guanyar ahir l'esprint de la tercera etapa de la Tirrena-Adriàtica, disputada sobre un recorregut de 189 quilòmetres entre Terranuova i Bracciolini. El ciclista argentí va sorprendre els grans experts, com Alessandro Petacchi (Lampre), que es va haver de conformar amb el quart lloc. Tyler Farrar (Garmin) va acabar segon i conserva el mallot de líder.

Daniel Sesma (Euskaltel) va protagonitzar una escapada en solitari a l'inici de l'etapa, però es va fondre a 31 quilòmetres de la meta. Alguns dels seus companys d'equip van intentar atacar a partir d'aquest punt, però el pilot no va permetre cap altra escapada dels bascos i va propiciar l'arribada massiva. El Saxo Bank va prendre el control del grup en els últims quilòmetres. L'estratègia li va sortir bé i va permetre que Haedo aconseguís la seva primera victòria de la temporada i escalés al segon lloc de la classificació general. Per al català Joaquim Rodríguez (Katuixa), l'etapa va ser intranscendent. Va entrar amb el pilot i es manté a més d'un minut del lideratge.

La jornada d'avui tindrà un recorregut de 240 quilòmetres entre Narni i Chieti.

CLASSIFICACIONS

Tercera etapa
1r J.J. Haedo (Saxo Bank)
4h39:45
2n Tyler Farrar (Garmin)
m.t.
3r Daniel Oss (Liquigas)
m.t.
4t Alessandro Petacchi (Lampre)
m.t.
117è Joaquim Rodríguez (Katuixa)
m.t.
General
1r Tyler Farrar (Garmin)
9h53:51
2n J.J. Haedo (Saxo Bank)
a 5
3r Lars Boom (Rabobank)
a 6
4t Óscar Freire (Rabobank)
a 8
100è J. Rodríguez (Katuixa)
a 1:12
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)