Tennis

TENNIS

INDIAN WELLS

Robredo i Montañés, endavant

L'olotí supera Donald Young i el rapitenc remunta contra Nicolás Almagro

Jornada rodona per als supervivents catalans a Indian Wells. Per camins diferents, però amb idèntic resultat, Tommy Robredo i Albert Montañés van segellar ahir l'accés a la quarta eliminatòria del torneig californià. Robredo va enllestir per la via ràpida el seu duel contra el nord-americà Donald Young (6-0 i 6-4), que el dia abans havia sorprès tothom amb el triomf sobre Andy Murray. Montañés, en canvi, va haver de remuntar un set (4-6, 6-2 i 6-4) per certificar un triomf de prestigi sobre el murcià Nicolás Almagro, un dels jugadors més en forma del circuit, amb els títols aconseguits a Costa de Sauipe i Buenos Aires.

Pel que fa a Roger Federer i Novak Djokovic, que en el torneig californià pugnen pel número dos del món –ara en mans del suís–, van complir els pronòstics classificant-se per a la tercera eliminatòria. Federer va deixar enrere el rus Igor Andreev (7-5 i 7-6) després d'apuntar-se els deu darrers punts del primer set i iniciar el segon amb un trencament a favor. Federer toparà ara amb Juan Ignacio Chela. Menys resistència va trobar Djokovic en Andrei Golubev, al qual va despatxar amb un clar 6-0 i 6-4.

El primera favorit, Rafa Nadal, jugava la passada matinada contra Sweeting a la recerca dels vuitens. Abans, el de Manacor havia avançat a quarts en el quadre de dobles acompanyat de Marc López. Robredo i Marcel Granollers, per contra, van caure en el seu debut.

En el quadre femení, l'eliminació de María José Martínez contra la principal favorita, Caroline Wozniacki (6-1 i 6-3), ha deixat el torneig sense participació espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)