Atletisme

ATLETISME

ESTATAL JUVENIL EN PISTA COBERTA

Pino no falla i obté l'or

La de Benissanet va guanyar la prova dels 1.500 metres

L'atleta de Benissanet Ingrid Pino (Barça) continua la seva cursa imparable i aquest cap de setmana va ser proclamada a Saragossa campiona d'Espanya juvenil de pista coberta en els 1.500 metres. Amb bon criteri, Pino es va dosificar en la semifinal, tot i que la va guanyar amb 4:53.23 i en la final va signar un temps de 4:38.73. L'atleta de Benissanet va protagonitzar una lluita aferrissada amb l'atleta del Ciudad de Motril Claudia Estévez, segona amb 4:39.17. També va pujar al podi el tarragoní de l'Agrupació Atlètica Catalunya Joaquim Cotano, que va obtenir la medalla de plata en els 200 metres amb un registre de 22.83. L'asconenca Georgina Vila (AAC), per la seva banda, va obtenir el bronze en llançament de pes.

Català infantil.

També es va disputar a Sabadell el català infantil, en el qual va despuntar l'atleta del CA Torredembarra Pau Aragonès, que va guanyar la cursa dels 60 metres tanques (10.27) i va ser segona en el salt de llargada amb 4,99 metres. També va obtenir la plata Roger Albiol (UA Montsià) en els 60 metres (8.19). Aaron Solà (CA Torredembarra) va ser tercer en pes (9,36 metres), mentre que en nois van destacar les medalles de plata de l'atleta del Reus Ploms Anna Millán en els 600 metres (1:45.47) i Dayana Alemany (CA Terres de l'Ebre) en els 1.000 metres (3:14.87).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)