Tennis

TENNIS

INDIAN WELLS

Djokovic continua intractable

El serbi escombra Gulbis (6-0 i 6-1) i ja encadena 16 triomfs, una ratxa a l'altura del millor Federer

L'impressionant inici d'any de Novak Djokovic va afegir ahir un altre capítol amb la lliçó endossada al letó Ernests Gulbis (6-0 i 6-1) per accedir als vuitens d'Indian Wells. Es tracta de la setzena victòria consecutiva del serbi –14 en tornejos ATP i dues en la final de la Davis–, una ratxa que el situa a l'altura del millor Roger Federer (2006). L'acompanya en els vuitens el setè favorit, Tomas Berdich, que es va desfer de Thomaz Bellucci (6-3 i 6-2).

En espera de topar amb rivals de més entitat, Rafa Nadal també estarà en els vuitens del primer Masters 1000 de la temporada sense gairebé haver suat. La seva última víctima va ser el nord-americà Ryan Sweeting, que amb prou feines va aguantar una hora i vuit minuts a la pista per acabar encaixant un clar 6-3 i 6-1. Al de Manacor, l'espera ara un altre jugador força desconegut, l'indi Somdev Devvarman (84è del rànquing mundial). De fet, l'eliminació inesperada de Robin Soderling –quart favorit– contra Phillip Kohlschreiber (7-6 i 6-4) li facilita el camí, ja que era un dels probables rivals en el creuament de semifinals. El suec no va ser l'únic cap de sèrie que es va acomiadar abans d'hora. Fernando Verdasco (9è) també es va veure sorprès per Sam Querrey (7-5 i 6-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)