Tennis

TENNIS

INDIAN WELLS

Tommy Robredo s'hi deixa el físic

Supera Querrey, a pesar d'una lesió a la cuixa, i jugarà els quarts contra Del Potro

Tommy Robredo jugarà per segon curs consecutiu els quarts de final d'Indian Wells, igualant el seu millor resultat en el torneig. Ahir es va haver de sobreposar a unes molèsties musculars als abductors de la cama esquerra quan tenia el duel contra el californià Sam Querrey molt ben encarrilat. El primer parcial va ser un monòleg del tennista olotí, que amb prou feines va cedir un joc contra un Querrey totalment desorientat (6-1), en 26 minuts d'exhibició. En el segon set, el jugador local va oferir més resistència. Els dos tennistes anaven conservant el seu servei, però després del cinquè joc el català va demanar l'assistència del fisioterapeuta. Robredo va marxar als vestidors i va tornar a la pista amb mostres evidents de dolor. Un joc en blanc de Querrey feia preveure una retirada del garrotxí. Robredo, però, es va sobreposar al dolor i després d'un trencament en el vuitè joc va poder segellar en la segona pilota de partit (6-3), tot i jugar clarament limitat físicament. El seu pròxim rival serà l'argentí Juan Martín del Potro, que es va desfer de l'alemany Philipp Kohlschreiber en dos sets resolts en el desempat (7-6 i 7-6).

En els últims partits de la jornada anterior va destacar la classificació per als vuitens de final de Roger Federer després de superar Juan Ignacio Chela en el partit més ràpid del torneig (6-0 i 6-2), en 58 minuts de joc. En la pròxima eliminatòria se les heurà amb el nord-americà Ryan Harrison, que es va desfer del canadenc Milos Raonic, per 7-6, 4-6 i 6-4. Els dos jugadors eren al quadre gran gràcies a una invitació.

En el torneig femení, Kim Clijsters es va retirar lesionada en una espatlla, mentre que la cap de sèrie número u, Caroline Wozniacki, va haver de remuntar un set per superar la russa Alisa Kleibanova (2-6, 6-3 i 6-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)