Més esport

PÀDEL

CIRCUIT TARRAGONÍ 2011

Creixement sota cobert

El circuit tarragoní fa el rècord de proves de sempre amb 20 cites

La gran novetat seran els tres tornejos «indoor» a Vila-seca

El circuit tarragoní de pàdel que va arrencar al febrer al Reus Monterols tindrà un total de 20 proves, amb les quals superarà les 15 de la temporada passada i establirà un nou màxim registre en un esport que no para de créixer. La gran novetat a les comarques tarragonines serà la irrupció d'un nou club, el Global Pàdel Sports, un espai cobert que albergarà en una nau a Vila-seca tres de les cites del circuit i que, per primer cop en un club privat a la demarcació, oferirà la possibilitat de jugar a pàdel sense que afectin les inclemències del temps.

Destaca la primera incursió del circuit a les Terres de l'Ebre. amb una prova del 6 al 12 de juny al Teyco Pitch and Putt Ampolla i una altra del 26 de setembre al 2 d'octubre al Club de Tennis Tortosa, que serà un dels cinc Gran Slam de la temporada, els tornejos que atorguen més punts i majors premis econòmics i que susciten també l'interès dels millors jugadors del circuit català. També cal mencionar l'entrada al circuit del Reus Deportiu i el Club de Golf Bonmont, tot i que també s'ha de dir que Valls, Roda de Berà i l'Hospitalet de l'Infant han caigut de la llista.

Aquest setmana es disputa al RCN Tarragona la tercera de les proves previstes, un torneig de la categoria plata que ha estat de pega perquè ha coincidint amb un Gran Slam que es disputa a Valldoreix. Fins ara tot això era més controlable, però ara les proves s'han multiplicat i la federació només vetlla per evitar la coincidència dels tornejos de Gran Slam i de la categoria Or, les dues màximes graduacions per davant de Plata i Bronze, que són les dues menors.

El torneig del Nàutic de Tarragona (1.300 euros en premis en metàl·lic) va començar dilluns amb les fases preliminars i avui arribarà a la fase decisiva, amb l'inici dels quadres de primera categoria masculina i femenina. Els favorits masculins són Greco-Ferrini (1) i el segons cap de sèrie són Pueyo i Vilar. En noies, les màximes favorites són Guàrdia i González.

CIRCUIT TARRAGONÍ 2011

Reus Monterols
Bronze 14 / 20 de febrer. Ja jugat. UD Torred.
provincial 7/13 de març (finals: 27/3) RCN Tarragona
Plata 14/20 de març Global Padel Sports
bronze 4/10 d'abril Global Pàdel Sports
Plata 25 abril / 1 de maig Estival Park
Gran Slam 2/8 de maig CG Bonmont
Bronze 2/8 de maig CT Tarragona
Gran Slam 23/29 de maig CT Salou
Bronze 30 de maig al 5 de juny L'Ampolla
Bronze 6/12 de juny CT Valls
Bronze 13/26 de juny Reus Monterols
Gran Slam 27 de juny al 3 de juliol Cala Tamarit
Bronze 29 d'agost al 4 d'abril CT Park
Gran Slam Del 5 a l'11 de setembre Gran Palas
Plata Del 12 al 18 de setembre CT Tortosa
Gran Slam Del 26 de setembre al 2 d'octubre Reus Deportiu
Bronze 3/9 d'octubre Nàstic
Bronze 10/16 d'octubre Global Padel Sports
Plata Del 31 octubre al 6 de nov. Per determinar
Master Del 28 de novembre al 4 de desembre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)