Més esport

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Gómez i Vilà, convocats per a l'europeu

La cita de Berlín serà un bon test abans del mundial de Tòquio, classificatori per als Jocs de Londres 2012

El mataroní Javi Gómez i la gimnasta de Sant Martí Vell Clàudia Vilà figuren en la selecció estatal que competirà en l'europeu de Berlín, del 6 al 10 d'abril. Tot i la seva joventut –24 anys–, el gimnasta del CG Mataró és un fix en les convocatòries d'Álvaro Montesinos i a la capital alemanya afrontarà la seva cinquena competició continental. Gómez està inscrit en l'exercici de terra, cavall amb arcs i paral·leles. Els altres components del combinat estatal són Rafael Martínez, amb 27 anys el més veterà de l'equip i campió europeu el 2005, Iván San Miguel, Ignacio Losantos, Sergio Muñoz i Fabián González.

Clàudia Vilà (CG Salt), de 17 anys, forma part d'un combinat estatal joveníssim amb Ainhoa Carmona (19), Beatriz Cuesta (16) i Claudia Menéndez (16), les últimes gimnastes de la factoria de Jesús Carballo i que intentaran cobrir les baixes de les lesionades Ana María Izurieta i Paula Vargas. Totes quatre figuren inscrites en els quatre aparells. La cita alemanya és una de les més importants del curs abans del mundial de Tòquio, a l'octubre, que serà classificatori per als Jocs Olímpics de Londres 2012. A Berlín no hi seran cap dels dos defensors del títol ni l'alemany Fabian Hambuechen ni la russa Ksenia Semenova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)