Més esport

HOQUEI SOBRE HERBA

COPA DE LA REINA

El Polo completa el podi

Les barcelonines superen l'Atlètic en la final de consolació

El club de Campo manté el domini i encadena el quart títol

L'última jornada de la copa de la Reina, que es va tancar ahir a les instal·lacions del CD Terrassa, va alçar el RC Polo al tercer graó del podi després d'imposar-se a l'Atlètic Terrassa (0-1) en la final de consolació. Es tractava de l'última recompensa possible a causa de l'absència de representants catalans en la lluita pel títol, que va tornar a ser per al Club de Campo. Les madrilenyes, que ja han guanyat quatre copes consecutives –per un total de 10 en el seu historial–, van arrodonir la superioritat exhibida durant tot el torneig imposant-se a la Real Sociedad per 3-1.

Gol matiner.

El duel entre les polistes i les grogues va arrencar amb força, ja que al cap de tres minuts Julieta Franco va inaugurar el marcador amb un penal. Va ser l'únic gol que es va veure durant els 70 minuts i que va acabar per decidir el tercer lloc a favor del conjunt barceloní. En aquest aspecte, el desgast acumulat després de tres dies de competició va afectar en la intensitat del joc.

ATLÈTIC TERRASSA
0
RC POLO
1
ATLÈTIC TERRASSA:
Grau, Beltran, B. Bonastre, S. Bonastre, Dinucci, Domènech, Figueras, Malefason (1), B. Oliva, G. Oliva, Perrone, Petchame, San José, Tarrés, Vancells i Heras.
RC POLO:
Garcia, Briones, Camon, Dabanch, B. Fábregas, M. Fábregas, Franco, Haussener, Valls, Vermunt, Masfurroll, Wand, Baumberger,Closa, Romagosa i Sopena.
GOLS:
0-1 (3') Franco.
ÀRBITRES:
Navarro i Petanas.

L'equip madrileny remunta contra la Real

L'actual domini del Club de Campo en l'hoquei sobre herba femení s'ha pogut observar els darrers tres dies a les Pedritxes. L'equip que dirigeix el tècnic català Arseni Sañé s'ha mostrat com un equip molt sòlid, tant físicament com mentalment, i capaç de refer-se després d'encaixar un gol inicial. Ja ho va aconseguir dissabte en les semifinals contra l'Atlètic Terrassa, i ahir ho va repetir contra la Real Sociedad. Es tractava, segons Sané, «del pitjor escenari possible contra un rival que defensa molt bé», però les seves deixebles van aconseguir capgirar el resultat. En el descans, Montse Cruz ja havia retornat l'equilibri, mentre que en la segona part Pilu Sánchez i Carla Rebecchi van segellar el triomf del Club de Campo. Rebecchi també es va erigir en la màxima golejadora i millor jugadora de la copa.

CLUB DE CAMPO

3

REAL SOCIEDAD

1

CLUB DE CAMPO:

Rosa, Gutiérrez, De Bernardo, Villagra, Piñeiro, Malda, López, Figar, Cruz (1), Rehuman, P. Sánchez (1), Rebecchi (1), C. Sánchez, A. Sánchez i Abelairas.

REAL SOCIEDAD:

López de Eguilaz, N. Altuna, Sánchez, Juanarena, Flores, Guajardo, Goñi, Azkoaga, Ybarra, Gómez (1), Correa, Unceta, García, Tiddi, M. Altuna, Maraña.

GOLS:

0-1 (1'') Gómez; 1-1 (12') Cruz; 2-1 (40') P. Sánchez i 3-1 (58') Rebecchi.

ÀRBITRES:

González i Del Olmo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)