Tennis

TENNIS

ATP

Robredo, optimista i satisfet

L'olotí ja torna als entrenaments per deixar enrere la lesió i estar a punt per a la temporada de terra

«Vull arribar físicament bé a Montecarlo, una setmana abans del Godó», diu Tommy Robredo, que no juga des del Masters 1000 d'Indian Wells, fa deu dies, quan es va lesionar a l'abductor de la cama esquerra.

Pensant en una prompta recuperació, l'olotí va tornar aquest dilluns a Barcelona als entrenaments, tot i que aquesta setmana se centrarà en treballs de musculació, tonificació i fisioteràpia. «L'objectiu és continuar progressant per estar entre els millors al torneig de casa», diu un tennista satisfet amb el que va de campanya. «Vaig fer una bona pretemporada i estic molt animat», reconeix. «Les coses estan sortint molt bé, perquè a banda de resultats estic content pel que faig a la pista», afegeix. El títol a Xile, les semifinals de Buenos Aires, els quarts (que no va jugar per lesió) a Indian Wells i els vuitens de l'obert d'Austràlia parlen d'una revitalització del seu tennis. «Torno a disfrutar», persevera. Aquest any, després d'acabar el passat més enllà del 50 del món, pretén tornar on ha estat sempre en l'última dècada, entre els vint primers. «És la fita, i de moment, anem encaminats», revela. És 29è, i la temporada de terra batuda (tradicionalment fructífera per a ell) s'enceta a Montecarlo i Barcelona. «Estaré a punt», segella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)