Més esport

PIRAGÜISME

COPA ESPANYA ESTIL LLIURE

El Salt Ter arrenca amb molta força

La primera cita es va disputar a Millau

El Salt Ter, club capdavanter en l'estil lliure de l'Estat espanyol, va triomfar en la primera cita de la copa d'Espanya, competició en la qual defensa títol. La primera cita l'organitzava el club saltenc en la població francesa de Millau, quan falta que s'acabin de completar les instal·lacions de la Pilastra, al riu Ter, entre Salt i Bescanó. El Salt Ter va sumar 195 punts, que li van permetre quedar per davant de l'AE Pallars, amb 121, i el RCN San Sebastián, amb 69.

Els germans Gerd i Aniol Serrasolses, juntament amb l'Adrià Bosch, van ocupar les tres primeres posicions en el K-1 sènior. El palista de la Cellera de Ter, Adrià Bosch, en una nova mostra de polivalència, es va imposar en C-1 i en canoa oberta (OC-1). 

En categoria júnior, el saltenc Joaquim Fontané va ocupar els primers llocs en K-1, C-1 i OC-1 i, en júnior femení, Meritxell Solé va quedar primera. Així mateix la cadet Núria Fontané va vèncer en la final de K-1. En la lliga de joves promeses, el bescanoní Otger Solé va tenir una bona actuació. Molts dels palistes del Salt Ter estan fent mèrits per ser al mundial de Plattling (Alemanya) del juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)