Ciclisme

CICLISME

OPEN TÀCTIC DE BTT

Joan Llordella guanya a casa

El ciclista de l'Ambisist va dominar davant de quatre Bicis Esteve

El ciclista de l'Ambisist de Fornells Joan Llordella va dominar amb autoritat la cursa de l'Open Tàctic que es va disputar ahir al matí en el poble del Gironès, on el seu equip –l'organitzador d'ahir– té tot l'aparell organitzatiu.

El ciclista resident a Campdevànol no va tenir rival i va fer les quatre voltes gairebé sol, i va entrar a la meta davant de quatre ciclistes de l'omnipresent Bicis Esteve: Francesc Freixer (segon), Ismael Ventura (tercer), Cristian Collados (quart) i Xavier Vinyas (cinquè). El primer corredor de la categoria sub-23 a creuar la meta va ser Joan Quintana, del Radikal Bikes. Tomàs Misser, un dels grans especialistes catalans en el descens –ara retirat– va guanyar en la categoria màsters 30. Els vencedors de la resta de categories van ser Pere Sánchez –veterà 40–, Maria Mercè Pacios –elit femenina– Miranda Agustí –júnior femenina– i Ariadna Trias –cadet femenina–, Joan Aguilera –júnior–, Ramon Rosanas –veterà 50– i Giovanny Pico –cadet–. La pròxima cursa de l'Open Tàctic es farà el 17 d'abril a Sant Feliu de Guíxols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)