Més esport

HANDBOL

1a ESTATAL

Un segon lloc per emmarcar

El Bordils fa els deures, però la victòria del Sarrià li impedix aconseguir el títol de lliga

Ser l'únic equip invicte a casa i 17 partits seguits sense perdre, les claus de l'èxit

El Bordils va tancar la fase regular de la temporada amb gran nota. L'equip de Pau Campos, que depenia del que feia el Sarrià contra la Roca per assolir el títol de campió, va estar empès per una afició que es va bolcar amb els seus jugadors per mirar d'assolir el doble objectiu. I això que cap dels dos era fàcil.

El Bordils tenia davant el Granollers, un equip amb jugadors de nivell d'Asobal, i que van plantejar moltes dificultats als locals. Després d'un bon inici, un parcial en contra de 6-0, va avançar per primer cop l'equip vallesà (6-9). Una diferència que es va mantenir bona part d'aquest primer temps, i es va reduir al 17-19 al final del primer temps. Les defenses d'ambdós conjunts feien aigües i calia asserenar el joc al darrere per poder marcar el ritme del partit. I precisament això és el que va inculcar Campos als seus homes als vestidors. I en el segon temps les defenses es van imposar. El partit es va anivellar, amb continus empats en el marcador. Una tònica que no es va trencar fins al darrer parcial, quan el Bordils es va mostrar molt encertat en tasques defensives i molt resolutiu en atac. La victòria estava lligada.

La fase regular s'acabava amb una nova demostració bordilenca. Un equip que ha encadenat 17 partits sense perdre i que s'ha mantingut invicte a casa, amb només un empat contra el Sarrià. Pau Campos, el tècnic bordilenc, es mostrava més que satisfet: «Estic molt orgullós de tots els jugadors. Un equip jove, amb molt de futur, i que és un autèntic plaer poder dirigir.»

BORDILS
31
GRANOLLERS B
29
BORDILS:
Ferrer (2), Combis (2), Prat (5), Nonó (5), D. Masó (7), J. Masó, Vilanova, Masmiquel (4), Cañigueral (1), Marco, Moreno (1), Viladevall (4), González i Renart.
GRANOLLERS B:
González, Corcera (5), Pujol (1), Perez-Ortiz (1), Torres, Del Arco (6), Flores (2), Puig, Capdevila (6), Rialt (3), Cirac, Pérez (1), Manso (3), Solé (1).
GOLS:
3-1, 6-3, 8-9, 11-11, 13-17, 17-19; 21-20, 22-22, 24-24, 26-26, 28-28, 31-29.
ÀRBITRE:
Ausàs i Florenza.
COMENTARI:
Unes 500 persones.

Durant uns minuts el títol va ser del Bordils

El partit d'ahir no es va acabar després dels seixanta minuts contra el Granollers. Un cop enllestida la primera de les dues premisses per mirar de guanyar el títol, calia esperar el resultat que arribava des de la Roca del Vallès, per saber si també es complia la segona (que el Sarrià perdés). Al final del partit els telèfons mòbils i les ràdios van passar a ser els protagonistes de la tarda. En el partit del Sarrià, tot i haver començat a la mateixa hora, encara quedaven 9 minuts per diputar-se. Ningú es va moure del pavelló (ni jugadors, ni tècnics, ni aficionats), esperant notícies fresques que els resolguessin l'entrellat. I de fet, els nervis van anar pujant, ja que el partit a la Roca del Vallès era molt igualat. Fins i tot, semblava que el títol es podia traslladar a Bordils, perquè a 30 segons del final, la Roca guanyava d'un. La tensió era màxima, però la il·lusió es va acabar esvaint uns segons després. El Bordils signava un grandíssim segon lloc en l'any del 50è aniversari del club. Ara l'equip disputarà la fase d'ascens a divisió d'honor B. Demà, a les cinc de la tarda, es coneixeran les seus (el Bordils demanarà organitzar-la), així com els seus rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)