Més esport

BTT

COPA D'ESPANYA DE DESCENS

Florien Pugin, una màquina

La número 2 mundial triomfa a Maçanet i Guardia és el primer elit davant de Gracia i Oulego

El campió d'Espanya 2011 Bernat Guardia (31, UCI) va imposar-se diumenge en el descens de Maçanet de Cabrenys, un descens que va tenir una amplíssima participació de més de 160 especialistes d'arreu d'Europa. Guardia va tenir molt a prop el sub-23 Antonio Ferreiro (40, UCI), que va completar l'exigent recorregut amb una diferència de només 0.134 respecte al barceloní, que va invertir 2:26.933. El tercer va ser el francès Cédric Gracia.

Excepcional va ser la participació femenina, amb un triomf implacable de la número 2 del rànquing UCI femení, la francesa de l'Scott Floriane Pugin, que va treure 6.942 a Emilie Siegentharler, del seu mateix equip i número 12 en el rànquing UCI, que va ser segona. La campiona d'Espanya Vicky Hernández, de l'Ambisist de Fornells va ocupar la tercera posició a 21.954 de la vencedora. El millor sub-23 va ser Antonio Ferreiro, el primer júnior Rudy Caribou, el millor cadet Gianluca Vernassa, el primer màster 30 Xavier Temporal i el primer màster 40 va ser Ramon Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)