Rugbi

RUGBI

Los Taus, neix un equip ebrenc

Tindrà la seu a Amposta o a l'Aldea, jugarà a tercera catalana el curs vinent i es convertirà en l'únic equip sènior de la zona

El retorn del rugbi a les Terres de l'Ebre el protagonitzaran Los Taus, que la temporada vinent s'inscriuran en la tercera catalana masculina i que tindran la seu o bé a l'Aldea o bé a Amposta, un dels únics punts que falten per concretar perquè ara mateix encara estan negociant amb els dos ajuntaments. L'equip, impulsat per Xavier Abril i per Joan Capilla, es dirà Los Taus i a l'escut hi apareixerà una espiga d'arròs amb quinze grans que simbolitzen els quinze jugadors titulars d'un equip. El lema de l'equip és Junts creixem i junts lluitem.

Abril i Capilla van fer un anunci per trobar jugadors basat en un anunci de l'explorador antàrtic Shakelton, que a principis del segle XX va aventurar-se a explorar el pol sud posant un anunci similar: «Se busquen hòmens. Garantim: sacrifici, dolor, sang i suor. Oferim: honor i coratge.» Abril va ser precisament dissabte al Lluís Companys per presenciar el partit de copa d'Europa de la USAP contra el Toló amb un rètol en què es podia llegir «Se busquen hòmens.» El resultat va ser positiu i va contactar amb un noi de Masdenverge i un altre de l'Ametlla de Mar que podrien afegir-se al projecte. De moment, el cos tècnic el formen Joan Capilla, Lluís Duró i Joan Vizcarro i ja disposen d'una trentena de jugadors amb una mitjana d'edat d'uns 36 anys. És veritablement molt alta, però això és pel fet que han recuperat jugadors que en la seva època havien estat federats. L'equip omplirà un buit en el rugbi sènior ebrenc. Los Taus es convertiran en els successors del Tortosa, que va tenir equip en la dècada anterior. De fet, hi ha algun dels jugadors actuals que havia format part del projecte tortosí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)