Tennis

TENNIS

MASTERS 1000 DE MONTECARLO

Tommy Robredo burxa la ferida de Verdasco

L'olotí supera clarament el madrileny en hores baixes

Albert Montañés perd contra Simon i Riba es retira lesionat

Tommy Robredo va burxar una mica més la ferida de Fernando Verdasco, que no passa precisament el seu millor moment ni anímic ni esportiu. L'olotí en va tenir prou amb una hora i mitja per apartar el madrileny en el seu debut en el Masters 1000 de Montecarlo (6-4 i 6-3). Els dos parcials van seguir un guió similar. Robredo va marcar la pauta des de l'inici, i Verdasco va reaccionar quan ja era massa tard, sense possibilitats reals de capgirar la dinàmica dominadora del català. El madrileny, cap de sèrie número 8 i finalista el curs passat, es va mostrar excessivament irregular contra un garrotxí molt sòlid, que va saber mantenir un ritme de joc molt alt des de l'inici. En els duels particulars, el català ja domina per 6-4, i ha vençut en els quatre enfrontaments sobre terra batuda. En els vuitens de final el català se les heurà amb el serbi Viktor Troicki, que va necessitar tres sets per superar Fabio Fognini (6-3, 4-6 i 6-4). Verdasco, en canvi, haurà d'esperar una setmana i mitja per tornar a jugar, ja que en el quadre de dobles ja va quedar eliminat pel mateix Robredo i Marcel Granollers, i fa uns dies ja va anunciar la seva renúncia a defensar el títol de l'Open Banc Sabadell –la setmana vinent a Barcelona– per desavinences amb els organitzadors. La seva tornada al circuit serà, doncs, el 25 d'abril a Estoril.

Robredo va ser l'únic català que va sobreviure ahir a la segona eliminatòria de Montecarlo. Prèviament, ja havien caigut Albert Montañés contra el francès Gilles Simon (6-3 i 6-4) i Pere Riba, que es va retirar lesionat quan ja perdia 5-2 contra Marin Cilic. El croat serà avui el rival de Roger Federer. Montañés va fer excessives concessions contra un Simon molt sòlid. Amb tot, al francès li va costar tancar el partit i el de Sant Carles de la Ràpita podia haver forçat un tercer set si no hagués malbarat tantes pilotes de trencament.

Debut plàcid de Nadal.

Ahir també va ser el dia del debut del rei de l'argila. Rafa Nadal no va tenir problemes per vèncer el finès Jarkko Nieminen per un doble 6-2. Avui continuarà el seu periple per aconseguir el setè títol consecutiu a Montecarlo contra el francès Richard Gasquet, que va eliminar Guillermo García López. Amb més o menys problemes també es van guanyar l'accés als vuitens de final David Ferrer, Andy Murray, Jurgen Melzer, Nicolás Almagro i Gael Monfils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)