Tennis

TENNIS

MASTERS 1000 DE MONTECARLO

Tommy Robredo, de pega

L'olotí recau de la lesió als abductors i s'ha de retirar quan dominava Troicki (6-3 i 1-2)

Es perdrà segur el Comte de Godó i la seva prioritat serà recuperar-se per a Roland Garros

Tommy Robredo haurà de fer una altra aturada en la seva trajectòria ascendent en el circuit de l'ATP. L'olotí va recaure de la lesió als adductors de la cama esquerra que va tenir fa un mes a Indian Wells i va haver d'abandonar en els vuitens de final del Masters 1000 de Montercarlo quan dominava al serbi Viktor Troicki, per 6-3 i 1-2. Amb 40-30 en el quart joc del segon set, Robredo va demanar l'assistència del fisioterapeuta. Després de tres minuts d'atenció, va tornar a pista. Es movia amb dificultat i quan va perdre el punt va llançar amb ràbia una pilota als núvols. Era el seu comiat del torneig. «Potser ens vam precipitar. Anàvem justos de temps, però per a ell el Masters de Montecarlo era molt important. Havíem centrat la temporada en els tornejos de terra i ara ja ens havíem entrenat cinc dies. Haurem d'esperar què diu el fisioterapeuta i a veure fins on podem arribar», va explicar Karim Perona, el seu entrenador. Robredo es perdrà segur el torneig Comte de Godó, que ja comença dilluns, i la seva prioritat a partir d'ara serà arribar en condicions a la principal cita d'argila, el Roland Garros, el 22 de maig. Tal com fa un mes en la gira americana, el tennista català estava rendint a molt bon nivell i dimecres havia superat amb molta autoritat el madrileny Fernando Verdasco, finalista en l'última edició, per un contundent 6-4 i 6-3.

Qüestió de jerarquia.

Al marge de la lesió de Robredo, l'últim supervivent català en el quadre, la jornada va marcar la jerarquia dels quatre primers caps de sèrie –Rafa Nadal, Roger Federer, Andy Murray i David Ferrer–, que van accedir als quarts de final amb solvència. Nadal va encadenar la 34a victòria a Montecarlo i va elevar el nivell del seu debut, exigit pels majors recursos de Richard Gasquet (6-2 i 6-4). En els quarts de final se les heurà amb el croat Ivan Ljubicic, botxí de Tomas Berdych (6-4 i 6-2). Per la mateixa part del quadre, Murray també va resoldre sense gaires dificultats el seu duel amb Gilles Simon, per un doble 6-3, i continuarà el seu periple en el torneig contra el portuguès Frederico Gil. Provinent de la prèvia i amb alguns problemes musculars a la cuixa esquerra, Gil es va desfer d'un Gael Monfils (7-6 i 6-2) encara lluny del seu millor nivell. En l'altre part del quadre, els duels de quarts de final seran Ferrer-Troicki i Federer-Melzer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)