Ciclisme

CICLISME

COPA CATALANA

Codony, campió gironí

Jordi Codony (Renault-Olot) es va fer posar el mallot de campió gironí de veterans, gràcies a la primera posició obtinguda a l'esprint en la cursa de la copa catalana, que es va disputar a la Cellera de Ter. Van participar en la prova, prop de 120 ciclistes que van haver de completar un recorregut de 78 quilòmetres, amb els alts de les Encies i de les Serres com a principals dificultats. Van participar en l'escapada definitiva a més de Codony, el vencedor de l'esprint, José Madrigal (Motor Begues), Octavi Fontané (Bicis Esteve) i Ricard Huélamo (Bike Girona). Els altres campions van ser el v-50 Jordi Garcia (Galvesport) i el v-60 Francesc Tobias (Renault-Olot).

En la cursa de júniors –Memorial Josep Mª Pont– hi van competir uns 70 ciclistes i Marc Muñoz va vèncer a l'esprint seguit de Lluís Sànchez (St. Boi), que va ser segon i Bernat Font (Cerámicas Onda), tercer. Per equips, el vencedor va ser el conjunt de Sant Boi.