Més esport

TENNIS DE TAULA

SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges Vall, campió sense jugar

El Cajasur perd a casa en un partit ajornat ia una jornada del final ja no el pot atrapar

El DKV Borges Vall va guanyar el títol de la superdivisió d'una manera inesperada i sense jugar, ja que el seu únic rival, el Cajasur de Priego, va perdre a casa un partit que tenia ajornat (2-3) contra el San Sebastián de los Reyes. Quan només queda una jornada per al final de la lliga, els andalusos estan quatre punts per sota –dos partits– del Borges i ja no el poden atrapar.

El president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall, va declarar: «És una alegria immensa, un somni fet realitat després de 30 anys de feina.» Sense aquesta inesperada ensopegada del Cajasur a casa contra el quart classificat, semblava que el títol es decidiria en l'última jornada, que es disputarà el dissabte 30 d'abril. El Borges havia de visitar la sala de joc del Cajasur i jugar-se amb el conjunt cordovès el títol de campió. Ara aquest últim partit serà intranscendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)