Més esport

TAEKWONDO

Joel González prepara el mundial al CAR Sant Cugat

El campió del món defensarà el títol aCorea la primera quinzena de maig

El taekwondista de Figueres Joel González ha estat un dels escollits per la federació espanyola de taekwondo per participar en el campionat del món de Corea, que es disputarà de l'1 al 16 del mes de maig. Per tal de preparar aquesta competició, González és al CAR de Sant Cugat concentrat amb la resta de competidors escollits per competir en les diverses categories.

Els preparadors del combinat espanyol que dirigeixen els entrenaments són Fran Martín, Elena Benítez i el preparador físic Gabriel Esparza. A més del campió del món de menys de 58 quilos, Joel González figuren en la convocatòria, Adrián Cifuentes (-54 kg), José Luis Méndez (-63), Raúl Martínez (-74), Jon García (-87 quilos) i Jaume Martínez (+87 quilos).

En la categoria femenina, les escollides són Elaia Torrontegui (-46 quilos), Briguitte Yagüe (-49 quilos), Laura Urriola (-53 quilos), Andrea Rica (-57 quilos), Estefania Hernández (-62 quilos), Raquel Menéndez (-67 quilos), Elena Gómez (-73 quilos) i Rosana Simón (-73 quilos).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)