Més esport

GOLF PEUGEOT

TOUR OPEN DE CATALUNYA

Bech, el millor dels quatre

El golfista de Fontanilles, el millor dels jugadors gironins després de la primera jornada

El golfista de Fontanilles, Pol Bech (Empordà GC), va tancar ahir la primera jornada del Peugeot Open Catalunya de golf en la tretzena posició, amb un total de 67 cops, i va ser, per tant, el millor dels golfistes de la demarcació. El jugador del Golf Girona Jordi Garcia Pinto, per la seva banda, és només a un sol cop de Bech, i l'escalenc Yvan Arquillo queda ja molt més lluny, amb un global de 74 cops. Qui va tenir un mal dia va ser el golfista de Palafrugell José Romero, que va tancar la seva primera actuació amb 77 cops. El primer líder de l'Open Catalunya, que s'està disputant al Golf de Sant Cugat, és l'asturià Alfredo García-Heredia. El jugador asturià mana després d'un magnífic començament en què va acreditar una targeta amb 62 cops (-8). Comparteixen el segon lloc el suís Sulzer i el madrileny Oriol, a tres cops del líder. Els millors catalans són Velasco, Bech i Hospital, empatats en el tretzè lloc (67).

L'anècdota, la va protagonitzar el barceloní Pablo Larrazábal, que va aparèixer a Sant Cugat amb unes sabates amb els colors blaugrana en homenatge del triomf del Barça. La jornada, però, no va ser bona per a ell (70 cops).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)