Més esport

GOLF

PEUGEOT TOUR OPEN DE CATALUNYA

Jordi Garcia supera el tall

El jugador del Golf Girona, l'únic dels quatre gironins que jugarà la jornada final d'avui

El jugador del Golf Girona Jordi Garcia Pinto va mantenir el bon nivell exhibit en la primera jornada i ahir amb 72 cops (quatre més que en l'estrena), en va fer prou per mantenir-se entre els 36 primers i guanyar-se el dret a jugar la jornada final d'avui. Garcia Pinto va tancar la segona jornada amb un global de 142 cops, el par del camp. El lideratge és per a Álvaro Velasco, que va efectuar ahir un excel·lent recorregut de 63 cops, que el va situar amb un global de 130 cops.

La resta de jugadors gironins participants en l'Open de Catalunya van tenir efectivitat diversa en la jornada d'ahir, això sí, cap d'ells va passar el tall. Qui va tenir el sotrac més important va ser Pol Bech, el millor del primer dia, que ahir va sumar 76 i va caure fins al 61è lloc. L'escalenc Yvan Arquillo, per la seva banda, va millorar el rendiment de la primera jornada i, amb els 68 cops d'ahir, va ocupar la 52a posició (-2). Pepe Romero va quedar fora amb un global de 148 cops (+8).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)