Més esport

TAEKWONDO

CAMPIONAT DEL MÓN

Revàlida a Corea del Sud

Joel González obté el segon mundial seguit en 58 quilos

El figuerenc va tombar ahir el portuguès Rui Braganza en la final

Ser proclamat campió del món a Corea del Sud, país per excel·lència taekwondista, no és qualsevol cosa, és com fer la revàlida a casa del mestre, com casar-se a la catedral. Joel González ahir va guanyar la final de la categoria de menys de 58 quilos al portuguès Rui Braganza per 4-0. El taekwondista de Figueres va renovar d'aquesta manera el campionat del món que havia obtingut el 2009 a Copenhaguen i va confirmar allò que no creava cap dubte: és el dominador mundial del seu pes, com confirma el número u en el rànquing mundial que ostenta des de fa mesos.

A Corea del Sud, González va vèncer primer el marroquí Mohammed Melghagh per 8-0. En la segona eliminatòria, el perjudicat per la supremacia de l'empordanès va ser el guatemalenc Josué Mejía, a qui va guanyar àmpliament 12-0. El tercer arraconat pel camí per González va ser el tadjikistanès Nasikhidin Vorisov, a qui va tombar 10-3. L'accés al podi se'l va assegurar en vèncer Xu Yongzen 8-2.

En la semifinal, el figuerenc taekwondista del Tae Sport de Vilafant va derrotar el local Wei Chen. El taiwanès va cedir al domini absolut de González per 3-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)