Hoquei sobre herba

HOQUEI SOBRE HERBA

«PLAY-OFF» PEL TÍTOL

L'Egara i el Polo s'avancen

Els ratllats sumen el primer punt de les semifinals davant del vigent campió, l'Atlètic

El RC Polo també aprofita el factor camp favorable i es desfà del Club de Campo

Les semifinals del play-off al títol de divisió d'honor d'hoquei sobre herba van arrencar ahir amb els triomfs de l'Egara i el RC Polo en el primer partit de la sèrie (al millor de tres partits). Tots dos conjunts van aprofitar el fet de començar l'eliminatòria com a locals per apuntar-se el primer punt en superar pel mateix resultat (3-2) l'Atlètic Terrassa i el Club de Campo, respectivament.

En el derbi terrassenc, els ratllats van aconseguir remuntar un 0-1 i passar a dominar el marcador per 2-1. Els grocs, vigents campions de lliga, tornarien a equilibrar la situació i la incertesa pel resultat final es va mantenir fins als últims 10 minuts, quan un gol de penal córner de Pepe Romeu va segellar el 3-2. Aquesta igualtat es va traslladar a les instal·lacions del Polo, que va necessitar un gol d'or d'Àlex Casasayas per emportar-se un matx en què s'havia avançat per 2-0. Per contra, el Club de Campo, carregat de confiança després d'accedir el cap de setmana passat a la final a quatre de la lliga europea, va complicar molt la situació fins al punt d'empatar en l'últim minut del temps reglamentari (2-2) i forçar el temps afegit.

La sèrie es trasllada ara al terreny de joc de l'Atlètic Terrassa i el Club de Campo, que el pròxim cap de setmana intentaran capgirar la situació fent valer la seva condició de principals candidats per trobar-se en la final.

Pel que fa a la lluita per la permanència a la màxima categoria, el Vallès Esportiu va fer un pas enrere en perdre per 3-1 al camp del Benalmádena.

Les ratllades sorprenen el Club de Campo

El totpoderós Club de Campo, clar favorit per revalidar el títol de divisió d'honor femenina, va veure's sorprès per l'empenta d'un Egara que va aconseguir endur-se el primer punt de la sèrie de semifinals per 2-1. Les ratllades van saber aprofitar la seva condició de locals per remuntar un gol inicial de Bárbara Malda mitjançant dos penals córner. La victòria permet al conjunt vallesà desplaçar-se el cap de setmana vinent a Madrid carregat de moral per intentar treure el bitllet de finalista. Pel que fa a l'altra eliminatòria entre la Real Sociedad i el RC Polo, es va decantar a favor del conjunt basc, que va estar més encertat en la tanda de penal strokes en anotar tres llançaments i cap les polistes. El matx havia conclòs amb empat a un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)