Més esport

TRIATLÓ

VIII IRONCAT DE L'AMPOLLA

Luciana de Santis (Ploms), la millor

Carles Santasusana (Ploms) va ser cinquè i es va endur el títol de campió de Catalunya

La triatleta del Reus Ploms Luciana de Santis va guanyar dissabte l'Ironcat a l'Ampolla, una prova que consta de 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42.195 metres, una marató, corrent, amb un registre d'11h24:04. Pilar Rus (Ploms) va ser quarta amb 11h48:05 i Montserrat Clavero va acabar sisena (12h45:03). El guanyador masculí va ser Alexander Aguirretxe (Antxintxika Triatloi Taldea) amb un registre de 8h42:09 i el primer català i guanyador del campionat de Catalunya, va ser el triatleta del Reus Ploms Carles Santasusana, que va entrar en la cinquena posició amb un temps de 9h15. La copa de les nacions se la va adjudicar la selecció d'Euskadi.