Atletisme

ATLETISME

Sense maratonians catalans a Daegu

José Ríos, convalescent d'una intervenció, i Nacho Cáceres, que també ha estat lesionat, ja estaven descartats per al mundial

La Federació Espanyola d'Atletisme va fer pública ahir la llista de maratonians seleccionats per al mundial de Daegu (27 d'agost-4 de setembre) sense la presència de cap fondista català. Els convocats són el madrileny Chema Martínez, l'atleta de Salamanca Rafael Iglesias, l'extremeny Pablo Villalobos i la gallega Alessandra Aguilar. L'absència de corredors catalans no ha estat cap sorpresa, ja que els dos principals especialistes, José Ríos i Nacho Cáceres, estan ara per ara convalescents de les lesions. Ríos ja fa cinc setmanes que va tornar a passar per la sala d'operacions perquè li intervinguessin un cartílag del dit gros del peu esquerre i la recuperació va per llarg. Cáceres, que el mes de gener va acreditar un gran registre en la mitja marató de Terrassa (1h03:55), va tenir poc després una pneumònia i quan va reprendre els entrenaments es va fer una estranya lesió en un genoll. L'atleta del FC Barcelona tot just ha començat ara a rodar i ja pensa en el curs vinent per recuperar el millor nivell. El campió català de mitja marató, Jaume Leiva, no va assolir la mínima de participació en la marató de Rotterdam (2h17:57) i haurà d'esperar una altra ocasió per debutar en un gran campionat internacional.

Ayad, baixa per a Oslo.

Ayad Lamdassem, que pretenia debutar en la marató aquesta primavera a Hamburg (22 de maig), va haver de desistir per culpa d'una ruptura de fibres que arrossega des de fa setmanes. Aquesta lesió també li impedirà de competir en la copa d'Europa de 10.000 m, que es disputarà el 4 de juny a Oslo. L'atleta lleidatà ajornarà el salt a la marató fins al mes de febrer a Sevilla amb l'objectiu de guanyar-se una plaça per als Jocs Olímpics de Londres 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)