Més esport

GOLF

CHALLENGE TOUR

Valor a l'alça

Garcia Pinto guanya16 llocs més i ja és 33è

Jordi Garcia Pinto repeteix l'efectivitat de la segona jornada i continua escalant posicions en la taula de classificació del torneig del Challenge Tour que es disputa al camp de Royal Waterloo a Bèlgica. Abans d'ahir, en la segona jornada, el jugador del Golf Girona va trobar la mesura al recorregut i el va poder fer amb quatre cops més que en la jornada inaugural, completant el primer dia amb un cop sota el par del camp. Això li va servir per passar el tall. En aquesta mateixa efectivitat es va mantenir en la jornada d'ahir, dia en què un altre cop va completar el camp amb 71 cops. Aquesta vegada li va servir per escalar setze posicions en la taula i situar-se 33è, amb un global de 216 cops (+1). El nou líder és el portuguès Ricardo Santos, empatat amb l'anglès Jason Palmer, tots dos amb 209 cops (-7)

En el Challenge Tour, de la mà de l'espanyola

Garcia Pinto s'ha acollit a una beca de la federació espanyola de golf que li permet disputar tornejos de l'European i el Challenge Tour per invitació. Aquest de Bèlgica és el segon d'aquest nivell que disputa aquesta temporada. El primer –l'Iberdrola (de l'European Tour)– va disputar-lo fa quinze dies a Mallorca amb una actuació clarament poc brillant. Era, però, el retorn a campionats de nivell per al jugador de Canet d'Adri. Garcia Pinto, jove promesa del golf català, va irrompre l'any 2008 en el circuit professional amb només 18 anys. En pocs mesos es va guanyar la targeta per disputar una bona colla d'oberts del circuit Challenge, amb un global poc reeixit que el va deixar sense targeta per a l'any 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)