Atletisme

ATLETISME

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

El FC Barcelona manté la jerarquia

L'equip blaugrana va assolir el títol tant masculí com femení, i van completar el podi l'AA Catalunya i l'ISS l'Hospitalet

La jerarquia en el campionat de Catalunya de clubs es manté inalterable una temporada més i al podi de la competició que es va disputar diumenge a Sabadell hi van pujar els mateixos protagonistes, amb el FC Barcelona com a guanyador, seguit de l'AA Catalunya i l'ISS l'Hospitalet, tant en categoria masculina com femenina. Entre totes dues categories, el conjunt blaugrana va aconseguir 23 victòries parcials, per 10 de l'Agrupació i 3 de l'equip riberenc, igual que el CA Laietània, que va acabar cinquè en homes i quart en dones.

La competició va proporcionar tres rècords del campionat i un d'igualat. Un dels registres més valuosos de la jornada va ser el de Laura Redondo (FCBarcelona), que va culminar un gran concurs de martell amb un millor llançament de 65,28 m que la confirmen com la tercera especialista estatal de la història. També van establir nous rècords de la competició Viena Campos (FCB) en llargada, amb 5,98 m, i Adrià Alférez (ISS l'Hospitalet) en triple salt, amb 15,69 m. La júnior Clàudia Garcia (FCB) continua abonada a l'1,80 m en alçada, que també suposen igualar el millor registre de la competició.

CLASSIFICACIONS

Categoria masculina
1r FC Barcelona
143
2n AA Catalunya
132
3r ISS l'Hospitalet
101
4t JA Sabadell
89
5è CA Laietània
85
6è Avinent Manresa
66,5
7è Pratenc AA
52
8è CA Montornès
40,5
Categoria femenina
1r FC Barcelona
136
2n AA Catalunya
127
3r ISS l'Hospitalet
100
4t CA Laietània
90
5è Avinent Manresa
80
6è JA Sabadell
72
7è Medilast Lleida
45
8è CA Igualada
35
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)