Més esport

AERÒBIC

La UDT obté el títol mundial

L'equip de Fantasia Grup Baby es va penjar la medalla d'or a Castiglioncello (Itàlia)

L'equip d'aeròbic de la Unió Deportiva Torredembarra va aconseguir aquest cap de setmana a Castiglioncello, a la Toscana etrusca, el títol mundial en la modalitat de Fantasia Grup Baby. L'equip el formen Ariadna Sumoy, Anna Socias, Clàudia Sánchez i Vicky da Silva. En aquesta modalitat hi van competir 240 participants.

En la classificació de fantasia equip júnior, l'equip torrenc va obtenir el subcampionat amb un conjunt format per Adriana Andrade, Clàudia Minguet, Samara Benito, Verònica Carrillo, Illinois Reina, Paula Parra, Camila Bello, Cristina Sánchez, Judith Giralt i Laia Socias.

En la modalitat de fantasia de grups adults, l'equip torrenc format per Arantxa i Andrea Aguilar, Fani Lara, Mireia Rus i Maria Serelde van obtenir la setena posició.

En el campionat disputat a Itàlia, considerat la novena edició del mundial de dansa moderna, hi van prendre part més de 2.000 ballarins de 20 països diferents.

La Unió Deportiva Torredembarra obté d'aquesta manera el seu tercer títol mundial de l'especialitat. La secció d'aeròbic va guanyar el seu primer campionat del món a Rimini (Itàlia) el 2007 i també va guanyar el títol mundial el 2009 a Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)