Esport i política

POLÍTICA ESPORTIVA

Tibau s'envolta d'experts

Ahir es va presentar la mesa que assessorarà la secretaria

L'exsecretari Maldonado va criticar la gestió del tripartit

Ivan Tibau ha sobresortit en un esport col·lectiu i potser per això considera que amb la unió de talents podrà tirar endavant amb èxit els propòsits que s'ha fixat des de la Secretaria General de l'Esport. Fa unes setmanes va encarregar a un exhomòleg seu, Josep Maldonado, la formació de la Taula Assessora de l'Esport Català, que ahir es va constituir i presentar al Museu Melcior Colet.

Configuren la mesa, que serà un òrgan consultiu i de debat per contribuir a millorar la gestió de la secretaria, personalitats d'àmbits molt diversos, des del món de la medicina fins a l'empresariat passant per exesportistes, però amb un nexe comú: l'esport. Es reuniran un o dos cops cada semestre per debatre sobre aspectes merament esportiu i ho faran de manera altruista. Maldonado, el president de l'ens, va destacar que els escollits coincideixen en el perfil en tres aspectes: «Nivell, importància i il·lusió.»

«La seva aportació ens serà molt útil per millorar i situar l'esport de casa nostra al lloc que es mereix», va afirmar Tibau. A més, Maldonado va afegir que serà «molt interessant escoltar gent amb una experiència excepcional en el món de l'esport i des de vessants diferents».

«El tripartit ens ha deixat un solar.»

Tibau va reconèixer que un dels factors que l'ha motivat a constituir aquest òrgan consultiu és l'estat en el qual s'ha trobat la secretaria: «La situació inicial és complicada, però intentarem redreçar-la. Hem d'enfortir la base per crear una xarxa important en l'esport català.»

L'exsecretari català de l'Esport (2002-2004), Josep Maldonado, va ser més incisiu en les seves declaracions: «El tripartit ens ha deixat un solar, també des del punt de vista esportiu. Tenim una herència molt dura, però estic convençut que Tibau i el seu equip se'n sortiran.»

ELS ASSESSORS

NOM
CÀRREC
Josep Maldonado
president
Albert Marco
director CCE
Oriol Marcé
subdirector CCE
Josep M. Roy
secretari de mesa
Ramon Agenjo
president DAMM
Albert Agustí
pres. RCT Barc.
Jordi Bartomeu
pres. Eurolliga
Ramon Canela
director DIR
Ramon Cugat
metge
Joan Cuscó
membre FIFA
Joan Margets
membre FIT
Enric Masip
exjugador handbol
Gemma Mengual
nedadora
Pere Miró
membre COI
Teresa Palahí
delegada ONCE
M.T. Samaranch
membre COE
Jordi Serra
director FITT
Núria Soler
empresària
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)