Més esport

SURF DE VELA

PWA WORLD TOUR

Albeau triomfa a Sant Pere Pescador

El canari Björn Dunkerbeck guanya en l'últim dia i manté el lideratge del mundial

El francès Antoine Albeau va guanyar finalment el títol en l'edició del 2011 del Gran Premi Catalunya, després d'una darrera jornada que va servir perquè el líder del mundial Björn Dunkerbeck obtingués la victòria en la vuitena i última mànega i escalés fins a la segona posició final. Després de les tres proves disputades fins ara del Gran Premi Catalunya, Björn Dunkerbeck es manté líder del mundial amb un avantatge de 33 punts respecte al francès Albeau en la general del mundial.

La protagonista de la darrera jornada va ser l'estratègia. Albeau i Dunkerbeck van optar per actituds contràries vista l'actitud del vent, que bufava tímid. Mentre el francès, a qui els resultats afavorien, es quedava a la platja impassible, el canari entrava a l'aigua i planejava, tot volent demostrar que hi havia prou vent per reprendre la competició. A les quatre de la tarda va aixecar-se vent de garbí i Dunkerbeck es va adjudicar la vuitena mànega.

La pròxima parada del circuit PWA World Tour és al Carib, concretament a Aruba, el 19 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)