Més esport

CICLISME / BTT

Més de 300 ciclistes, en la Tramunbike

L'expilot de trial Joan Pons (CBR) va completar abans que cap altre ciclista els 66,6 quilòmetres de la Tramunbike, que es va fer diumenge al matí amb sortida a les Preses i arribada a Girona. Com és habitual en els darrers anys, el vermell del Bicis Esteve no va faltar en el podi de vencedors. La segona posició va ser per a Josep Almendros, mentre que el tercer va ser Cristian Collados. La marxa va aplegar 315 ciclistes que van haver de resistir en aquesta ocasió el fang, l'encarregat d'endurir el recorregut exigent també aquest any. En la categoria femenina, la primera corredora a completar el recorregut va ser Cristina Telles.