Tennis

TENNIS

WIMBLEDON

Falsa alarma a la Central

Nadal confirma que no té cap lesió greu i avui es juga una plaça a semifinals contra Fish

Djokovic-Tomic, Federer-Tsonga i Murray-Feli són els altres duels de la jornada

El desenvolupament del duel de dilluns entre Rafa Nadal i Juan Martín del Potro havia generat alguns dubtes sobre l'estat físic del manacorí, que en el primer set va haver de ser atès per un fisioterapeuta i un metge a conseqüència d'un dolor a l'astràgal del peu esquerre. El número u mundial va admetre que en un primer moment va patir per la seva continuïtat en el torneig: «Vaig pensar que es tractava d'una lesió greu, que m'havia trencat alguna cosa, però a mesura que anava jugant el dolor va anar disminuint.» Després del partit i de segellar la victòria contra l'argentí, Nadal es va traslladar a un hospital de Londres, on va ser sotmès a una ressonància magnètica que va descartar qualsevol problema greu. Amb la tranquil·litat d'aquest diagnòstic, el defensor del títol es va entrenar ahir amb normalitat per preparar el partit de quarts de final contra el nord-americà Mardy Fish. El metge de la Federació Espanyola de Tennis, Ignacio Muñoz, també es va traslladar a Londres per descartar altres hipòtesis: «Només té una lleugera inflamació al voltant dels tendons peroneals.» Nadal jugarà avui en el segon torn a la pista 1, sense sostre retràctil, després de l'interessant duel que enfrontarà Novak Djokovic amb la gran sensació del torneig, el jove australià de 18 anys Bernard Tomic. El jugador d'origen croat ja va superar Djokovic en una exhibició, però «abans de Wimbledon em va clavar una pallissa en un entrenament», recorda.

La Central s'obrirà avui amb l'enfrontament entre Federer i Tsonga, que donarà pas al duel entre la gran esperança local, Murray, contra Feli López.

RESULTATS

ORDRE DE JOC

Xaràpova presenta la seva candidatura

Maria Xaràpova, la jugadora amb més pedigrí que havia arribat als quarts de final, va presentar ahir la seva candidatura a aixecar la copa a l'All England Club després d'una espectacular victòria contra l'eslovaca Dominika Cibulkova, que amb prou feines va poder aconseguir un parell de jocs atès el recital de la seva rival. La siberiana, que ja va assolir el títol el 2004 amb només 17 anys, no accedia a les semifinals des de l'edició del 2006. Ahir va oferir tot un desplegament de recursos en tots els aspectes del joc i va deixar ben clares les seves intencions de tornar a alçar el trofeu del torneig londinenc. La seva pròxima contrincant serà l'alemanya de 21 anys Sabine Lisicki, que va acabar imposant el seu poderós servei a la combativa Marion Bartoli. La francesa va salvar tres pilotes de partit en el segon set, però en el tercer ja va arribar sense forces. En l'altra part del quadre i sense la protecció del sostre retràctil de la Central, la jornada es va veure molt afectada pel fort aiguat que va caure durant bona part del dia. En el primer duel i després de més de tres hores d'espera, Kvitova va imposar el seu millor rànquing contra Pironkova, mentre que l'altre partit es va haver de traslladar a la Central després del primer joc. Finalment, Azarenka va obtenir l'accés a les semifinals a costa de Paszek.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.