Més esport

TAEKWONDO

Joel González busca bitllet per a Londres

Si obté una medalla avui a l'Azerbaidjan, classificarà la plaça

Res fa pensar que, en el cas de guanyar-la, no hagi de ser per a ell

El taekwondista empordanès Joel González intentarà obtenir plaça per als Jocs de Londres, en el preolímpic de l'Azerbaidjan que arrenca avui a Bakú. González és l'actual campió del món de la categoria de menys de 58 quilos i necessita ocupar una de les tres primeres posicions del pes mosca perquè la Federació Espanyola de Taekwondo classifiqui una plaça per a Londres.

La dificultat principal li arriba pel fet que aspiren també a aquestes places els campions de menys 63 i el de menys 54 quilos. La classificació de la plaça no suposa automàticament l'obtenció del bitllet per a Londres per a Joel González, tot i que la lògica diu que la federació no optarà per facilitar el bitllet per a Londres a cap altre taekwondista més que al número u del rànquing mundial actual.

El preolímpic de Bakú està marcat per la prohibició d'usar els pitets electrònics a causa d'un contenciós judicial que ha obligat a impedir temporalment el seu ús, malgrat que la implantació era ja completament generalitzada des de feia molts mesos. Els participants estan indignats, perquè han sabut que s'hauria de competir sense els pitets a Bakú mateix aquesta mateixa setmana. Ara els jutges tornaran a ser decisius i l'errada d'apreciació tornarà a entrar en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)