Més esport

TAEKWONDO

TORNEIG PREOLÍMPIC

Joel González tindrà una segona oportunitat per ser als jocs de Londres

El taekwondista empordanès Joel González va cedir en el pitjor moment i haurà d'esperar al preolímpic europeu de Rússia per poder continuar en el bon camí cap als Jocs Olímpics de Londres. González, intractable en l'àmbit mundial els últims anys, no va poder passar ahir de la segona volta del torneig preolímpic de Bakú i va caure contra l'australià Safwan Khalil en el punt d'or.

La delegació espanyola va entendre que Joel González no hauria caigut en aquesta fase decisiva del combat si hagués competit amb la jaqueta elèctrica, indumentària absent d'aquesta competició per un contenciós judicial. Després d'haver acabat amb un empat a un es va disputar el punt d'or i, en un intercanvi de tècniques, els jutges van concedir punt en un cop que havia estat bloquejat pel braç. En el primer combat d'ahir, Joel González havia superat l'israelià Atias Ron per 7-1. Per classificar-se per als Jocs haurà d'obtenir medalla en el preolímpic europeu , al gener a Kazan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)