Més esport

GOLF

CHALLENGE TOUR

Amb més empenta que mai

Garcia Pinto té un juliol força atapeït, que afronta molt animat després del setzè lloc a Bèlgica

Després del magnífic setzè lloc en el Challenge Tour Telenet Trophy de Brussel·les, Jordi Garcia Pinto va fer una aturada competitiva per atendre els estudis al llarg del juny. Ara ja amb la feina feta, el golfista de Canet d'Adri afrontarà un mes de juliol molt atapeït de competicions, i amb una gran oportunitat per tornar a l'alta competició per la porta gran.

Al llarg d'aquest juliol, Garcia Pinto podrà disputar altres tornejos del circuit Challenge Tour, porta que se li manté oberta gràcies al suport de la federació espanyola de golf, que l'ha becat i li ha obert portes de tornejos importants.

Ahir va iniciar la seva participació en el torneig The Princess by Schücco a Suècia va tancar la primera jornada amb un +1 i és 70è. Del 7 al 10 jugarà el Challenge Double Tree a Itàlia. En la setmana següent serà a Madrid per jugar un Peugeot Tour i finalment, en l'última setmana de juliol, el jugador del Golf Girona té previst jugar l'English Challenge, el tercer del circuit satèl·lit de l'European Tour. una gran oportunitat per al jugador gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)