Més esport

ESCACS

XIII OBERT INTERNACIONAL DE TORREDEMBARRA

L'israelià Artur Kogan, campió

El colombià Jorge González i el cubà Aryam Abreu completen el podi

El Gran Mestre internacional israelià Artur Kogan ha guanyat la 13a edició de l'Open Internacional d'Escacs de Torredembarra, que ha finalitzat aquest diumenge 10 de juliol al Pavelló Municipal Sant Jordi de la localitat. Kogan arribava com a líder amb un punt d'avantatge sobre el segon a la darrera ronda del torneig i n'ha tingut prou amb unes taules enfront el Mestre Internacional peruà Miguel Muñoz per assegurar-se el triomf. Kogan ha basat la victòria en una ratxa de cinc victòries en les cinc primeres rondes que després ha sabut administrar i acabar amb 7,5 punts.

El segon lloc ha estat pel Mestre Internacional colombià Jorge González, que ha finalitzat el torneig amb 7 punts i s'ha vist afavorit pel desempat final enfront els cubans Aryam Abreu -que ha completat el podi- i Sandro Pozo. Amb 6,5 punts ha acabat un ampli grup de jugadors liderat pel Gran Mestre israelià Michael Oratovsky.

Pel que fa als trams d'ELO, els guanyadors han estat: Miquel Àngel Accensi (2150-2299), 17è amb 6 punts; Lluís Loehr (2000-2149), 23è amb 5,5; Rick Frichmann (1850-1999), 12è amb punts; Bernat Serarols (1700-1849), 29è amb 5,5 i David González (menys de 1699), 62è amb 4 punts. El millor classificat major de 60 anys ha estat Ángel Sarto, 27è amb 5 punts i el millor classificat sub-16 Daniel Navarro, 22è amb 5,5 punts. El millor jugador local ha estat Lluís Loehr, amb 5,5 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)