Més esport

Aquest cop surt creu

Supercopa. El Barça Alusport acaba derrotat en la final contra l'Inter Movistar i trenca la ratxa excepcional que havia permès que aixequés els últims quatre títols

BARÇA3


INTER4


Després d'encadenar les últimes copes de Catalunya, d'Espanya i del Rei i la lliga, el Barça Alusport no va poder completar el cicle amb la supercopa, que va anar a les vitrines de l'Inter Movistar. L'anomenada “maquina verda” es va imposar per 3-4 en una final atractiva, que presagia una lluita intensa entre tots dos equips per fer aconseguir els grans títols de la temporada 2011/12. De fet, l'equip d'Alcalà de Henares ha estat el que s'ha reforçat més durant l'estiu amb fitxatges contrastadíssims com Álvaro i Batería, que ahir van ser autors de 3 dels 4 gols del seu equip. El líder, però, va ser Matías, un perill constant per als blaugrana cada cop que tenia la pilota als peus, i va ser escollit millor jugador del torneig.

Les bones expectatives amb què el Barça va afrontar la final es van complir amb el gol inaugural d'Ari (5'), molt atent en connectar una passada sorgida d'una pilota disputada. Per contra, es va observar ben aviat que el matx no era cap camí de roses com el de la semifinal de dissabte contra el Pozo (7-2). Els rivals van trigar un minut a pagar-los amb la mateixa moneda. Batería va culminar amb l'1-1 una jugada elaborada entre Betao i Matías, que ja s'erigia en una amenaça constant. Els blaugrana, però, van tornar a recórrer a l'estratègia per recuperar la iniciativa amb el gol de Javi Rodríguez (9'), arran d'una falta que Saad va transformar en una passada ajustada al pal de la porteria de Juanjo –igual d'encertat que Cristian– i que el capità va transformar en el 2-1. Va ser el segon cop del Barça i la segona resposta de l'Inter amb el 2-2 (14'), aquesta vegada a càrrec d'Eka després d'una cavalcada per la banda de Matías, que poc abans havia estavellat un xut al travesser.

L'equilibri de forces es va resoldre a la segona part a favor d'un Inter que continuava creant problemes amb transicions ràpides. Álvaro va definir la final amb dos gols, el primer (23') amb un xut a l'escaire, i el segon (31'), culminant un contraatac precedit per una probable falta sobre Ari. Amb el 2-4, al Barça ja no li va quedar sinó arriscar-se amb el porter jugador; una aposta que va fer que Wilde reduís distàncies (3-4) quan faltaven dos minuts per al final, tot i que no n'hi va haver prou per capgirar el resultat final.

FC BARCELONA ALUSPORT: Cristian, Torras, Ari (1), Lin, Fernandao –equip inicial–; Gabriel, Javi Rodríguez (1), Sergio Lozano i Wilde (1). iNTER MOVISTAR: Juanjo, Rafael, Ortiz, Matías, Eka (1) –equip inicial–; Schumacher, Álvaro (2), Pola, Batería (1), Matamoros i Betao. GOLS: 1-0 (5') Ari; 1-1 (6') Batería; 2-1 (9') Javi Rodríguez; 2-2 (14') Eka; 2-3 (23') Álvaro; 2-4 (31') Álvaro i 3-4 (39') Wilde. ÀRBITRES: Felipe Madorrán, Gereta Ramírez. Targeta groga a Cristian, Javi Rodríguez (Barça) i Batería (Inter).
Havíem treballat molt per poder plantar cara i al final hem tingut la nostra recompensa
Matías
JUGADOR DE L'INTER MOVISTAR
Ha estat un partit molt igualat. L'Inter té un gran equip, però nosaltres estarem allà
Wilde
JUGADOR DEL BARÇA ALUSPORT
Per perdre finals cal jugar-les; Estic segur que aquest any oferirem espectacle
Javi Rodríguez
capità del barça alusport

Carmona: “No puc retreure res a l'equip”

Marc Carmona va qualificar l'Inter Movistar de “just vencedor” de la supercopa i el va felicitar pel seu nivell en la final: “Ha estat molt bé i en algunes facetes, millor que nosaltres, i ha estat precisament això el que ha decidit el títol”. El tècnic blaugrana va lamentar que va cometre algunes badades defensives, però va destacar l'actitud i l'entrega dels seus jugadors durant els 40 minuts: “No puc retreure res a l'equip. Ho hem intentat fins al final, però no hem tingut l'encert d'altres ocasions.” Per la seva part, l'entrenador de l'Inter Movistar, David Marín, va destacar que el triomf de la supercopa els servirà per agafar molta confiança amb vista a la temporada que ve: “Permet que l'equip es cregui encara més fort. És una demostració que el treball va pel bon camí.”

Palmarès

Inter Movistar

10

El Pozo Murcia

3

Caja Segovia

3

Torrejón

2

Talavera

1

Playas Castelló

1

Lobelle Santiago

1

Saragossa

1

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)