Futbol sala

Un derbi català per començar

Primera divisió femenina. El Gironella i el Rubí topen avui en l'estrena de la màxima categoria. Serà la vuitena temporada de les del Berguedà en l'elit, mentre que les rubinenques debuten després del brillant ascens el curs passat

La màxima categoria del futbol sala femení comença avui amb un derbi català entre el Construccions Queralt Gironella i el Rubí FS (18.00 h). Un duel carregat d'al·licients entre un equip ja consolidat en l'elit i un altre que hi debuta aquesta temporada després del brillant ascens de l'últim curs. Per al Gironella, serà la vuitena temporada en la màxima categoria, que ve precedida pel setè lloc assolit la passada campanya i que suposa el millor resultat d'un equip català. Un èxit que va arrodonir amb la tercera copa Catalunya consecutiva. El tècnic, Robert Caneda, dirigeix un equip que s'ha reforçat durant l'estiu amb l'arribada d'Ana Barbancho (ala tancada), Eulàlia Bertran (pivot), Esther Torrents (portera) i Sandra Rovira (universal). “Aquestes incorporacions ens ajudaran a l'hora de mantenir la intensitat”, va assenyalar Caneda, que s'estrena a la banqueta berguedana. El primer objectiu és “competir cada partit”, però la plantilla dóna garanties per seguir a la zona mitjana-alta de la classificació.

L'expectativa del Rubí és la permanència, tal com explica el seu tècnic, Rafael Merino: “No serà fàcil perquè la lliga és molt competitiva, però les jugadores estan molt motivades i això serà un factor important.” La plantilla manté el bloc de l'ascens, reforçat amb quatre jugadores.

L'objectiu és competir cada partit i prosseguir en la bona línia de la passada temporada
Robert Caneda
TÈCNIC DEL GIRONELLA
La permanència no serà fàcil, però les jugadores estan molt motivades i això és un factor important
Rafael Merino
Tècnic del Rubí FS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)