Futbol sala

El Gironella s'apunta el derbi contra el Rubí

Futbol sala femení. El conjunt del Berguedà imposa la seva major experiència a la màxima categoria aconseguint el triomf per 3-1

El derbi català que marcava l'estrena de la màxima categoria del futbol sala femení, la 1a divisió, es va resoldre a favor del Gironella, que va superar el Rubí per 3-1. L'experiència de l'equip Berguedà, que enceta la vuitena temporada a l'elit, es va imposar sobre la pista, tot i que les rubinenques, nouvingudes a la categoria, van sorprendre amb un gol molt matiner d'Arantxa, quan tot just s'havia disputat un minut i mig. Al descans, però, el Gironella ja havia aconseguit capgirar el resultat (2-1), fruit de la major efectivitat sobre la pista. La sentencia arribaria a la segona part amb el tercer gol de les locals.