Més esport

El Borges i el Mataró avancen en la copa ETTU

Tennis taula. Els borgencs accedeixen a la tercera eliminatòria com a líders invictes del seu grup, mentre que les del Maresme passen a la segona registrant també un ple de victòries

El DKV Borges Vall i el CN Mataró Quadis es van classificar per a la següent eliminatòria de la copa ETTU de tennis taula com a líders dels respectius grups. En la categoria masculina, el DKV Borges Vall, que afrontava la segona fase com a amfitrió, va superar-la amb tres victòries clares. Marc Duran, Oriol Monzó i Hu Bin van arrencar desfent-se per 3-1 de l'Istanbul BBSK turc. En el següent partit es van imposar per 3-0 al Enjoy & Deploy Zoetermeer d'Holanda; el mateix resultat que van endossar ahir al Stavoimpex Holic d'Eslovàquia en el darrer partit de la lligueta. D'aquesta manera, el conjunt borgenc va certificar la primera plaça del grup, la única que donava accés a la tercera fase del torneig, que es jugarà entre el 28 i el 31 d'octubre i que ja serà a un únic partit. El sorteig se celebrarà avui.

Pel que fa al CN Mataró Quadis, que també era l'organitzador del seu grup, va iniciar el recorregut a la copa ETTU femenina amb l'objectiu d'ocupar una de les dues primeres places que donaven l'accés a la segona fase, en la qual hi ha accedit de manera directa el Suris Calella. L'equip format per Gàlia Dvorak, Liu Chang i Natalya Prosvirnina, van dominar els quatre duels disputats durant el cap de setmana contra el Den Helder holandès (3-0), l'Antwerpen belga (3-0), el Zeus Quartu italià (3-1) i el Ponta do Pargo de Portugal (3-0).

ETTU masculina
(segona eliminatòria)
DKV Borges Vall- Istambul (TUR)
3-1
DKV Borges Vall-Zoetermeer (HOL)
3-0
DKV Borges Vall - Holic (SLk)
3-0
ETTU femenina
(primera eliminatòria)
Mataró Quadis -Den Helder (HOL)
3-0
Mataró Quadis -Antwerpen (BEL)
3-0
Mataró Quadis-Zeus Quartu (ITA)
3-1
Mataró - Ponta Do Pargo (POR)
3-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)