Més esport

Josep Lluís Blanco completa el triplet a Girona

Atletisme. El lloretenc va guanyar la Sant Silvestre de Girona amb molta autoritat, en la tercera victòria des que va rebre la cautelar. A la demarcació hi va haver 7 curses més per tancar l'any

Des que el 16 de desembre Josep Lluís Blanco va rebre la notícia que el Comitè Espanyol de Disciplina Esportiva (CEDD) li aixecava de manera cautelar la sanció per dopatge que li impedia competir, el lloretenc ha participat en tres curses, les tres de Sant Silvestre –a Viladecans (16 desembre) i el Masnou (Sant Esteve). Dissabte, a Girona i el dia de Sant Silvestre, Blanco va completar el triplet amb un temps de 14:49, que suposa el rècord de la prova gironina.

La cursa va canviar el sentit del circuit respecte els últims anys, si bé al final del segon quilòmetre alguns vehicles ocupaven l'espai pel qual havien de córrer els atletes, al tram en què passaven per l'avinguda de Santa Eugènia i per anar a buscar el carrer Nou, abans de creuar el Barri Vell de Girona i tornar al lloc de sortida, a Fontajau. Artur Roig (AR Run) i Ignasi Baldellou (GEiEG) es van disputar el segon lloc a l'esprint (15:22) mentre els joves triatletes garrotxins Genís Grau (Castellfollit triatló) i Nan Oliveras (CN Olot) van ser quart i cinquè. Anna Rovira (CA Calella) es va endur la victòria en dones amb un temps de 18:01.

Victòria d'Àngel Mullera a Lloret de Mar

B.S.

A Lloret de Mar la Sant Silvestre es va tornar a fer el 31 de desembre després que Blanco no pogués organitzar la seva Sansi el dia 18 –finalment es va fer a Viladecans–, i la victòria va ser per a l'atleta internacional Àngel Mullera, que va completar els 5 quilòmetres en 14:39. El lloretenc havia estat un dels reclams de la cursa, que va comptar amb un miler de participants. La també lloretenca Anna Quílez va guanyar en categoria femenina. A més de Girona i Lloret de Mar, altres localitats de la demarcació van comptar amb curses de Sant Silvestre: Campdevànol, Cassà de la Selva, Ribes de Freser, Cadaqués, les Planes d'Hostoles, Torroella de Montgrí i Camprodon. A Barcelona, en la cursa dels Nassos, 10.000 atletes es van donar cita per tancar l'any en una cursa en què una de les sensacions de l'any, Carles Castillejo, es va imposar amb una marca de 29:29 en 10 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)