Ciclisme

“Fa il·lusió liderar la Volta, una gran cursa”

N. Stephens Green Edge

Green Edge és un proveïdor de menjar per a persones que es decantin per una elecció més ètica, o com a mínim aquesta és la seva targeta de presentació. Fins fa poc només ho sabien a Austràlia. Ara, gràcies a la destresa dels components de l'equip ciclista, ho saben arreu.

El director de l'equip, Neil Stephens, no s'estranya dels resultats en el primer anys en l'elit mundial. “Fa tres mesos que estem a la carretera, però fa un any i mig que treballem. S'ha fet molta feina. Darrere de la victòria d'avui [per ahir] i de la de dilluns hi ha 66 persones treballant”, va explicar ahir a la conclusió. Amb vista al futur, no es marca grans propòsits, tan sols mantenir la línia: “Intentarem guanyar alguna cosa en cada cursa que participem: al País Basc i a les clàssiques belgues.”

Stephens, excorredor de l'ONCE i el Festina, va admetre que el segon triomf d'Albasini no va ser una casualitat. “El que va passar el primer dia va ser fort. Pensàvem que Albasini estaria cansat, però ens feia il·lusió mantenir el lideratge en una cursa tan important com la Volta a Catalunya.”

Stephens també es va referir a l'incident del dia: “ A l'avituallament hi ha hagut molt merder. Ha estat una pena veure gent tallada per incidències de la cursa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)